Meteen naar de inhoud
Home » Levertijd & Verzending

Levertijd & Verzending

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Houd u rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.De vermelde productprijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten via PostNL bedragen: €9,55 incl BTW per pakket (max. 12 flessen).

De leverkosten liggen iets hoger dan bij een standaardpakket omdat wij wettelijk verplicht zijn van de Leeftijdscheck service van PostNL gebruik te maken, aangezien het om de verkoop/levering van alcoholhoudende dranken gaat.

Verzending via PostNL/Afhalen bij PostNL punt

De verzending verloopt doorgaans via de pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Zodra de goederen verzonden worden ontvangt u een Track&Trace code waarmee u het verloop van de zending via PostNL kunt volgen. U kunt er ook voor kiezen de goederen bij een PostNL punt bij u in de buurt te laten leveren om ze daar af te halen wanneer het u uitkomt.

PostNL Leeftijdscheck 18+

De goederen mogen volgens de wet alleen worden afgegeven aan (of afgehaald door) personen van 18 jaar en ouder. De bezorger vraagt bij aflevering om een geldig legitimatiebewijs om zo de leeftijd van de ontvanger te kunnen verifiëren. Indien geen geldig legitimatiebewijs kan worden overhandigd, neemt de bezorger de zending weer mee retour. Bij afhalen van de goederen van een PostNL punt wordt de leeftijd ook gecontroleerd.

Afhalen in Wormerveer 

In overleg met ons kan op afspraak ook worden afgehaald in Wormerveer. Ook hier zijn wij verplicht uw leeftijd te controleren en mogen we de goederen alleen aan personen van 18 jaar en ouder meegeven. Kiest u voor afhalen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een tijdstip af te spreken waarop u de bestelling kunt komen afhalen.

Gratis door ons bezorgd in regio Zaanstad bij bestellingen vanaf €100

Heeft uw bestelling een waarde van minimaal €100 en ligt het afleveradres in het postcodegebied beginnend met 15 (regio Zaanstad), dan komen wij desgewenst uw bestelling gratis bezorgen. We nemen hiervoor contact met u op om een tijdstip af te spreken. Ook hier zijn wij verplicht uw leeftijd te controleren en mogen we de goederen alleen aan personen van 18 jaar en ouder afgeven.